Partneři

ARICOMA Hacking Lab

Společnost ARICOMA stojí za činností HackingLabu a jeho členům poskytuje potřebné nástroje a prostředky k dalšímu rozvoji. V hackerské laboratoři chceme, aby se projekt rozvíjel rychleji a v budoucnu i osamostatnil, hledáme proto k další spolupráci partnery napříč všemi obory, kteří nám poskytnou své produkty pro testování bezpečnostních zranitelností.

V HackingLabu podrobíme vaše produkty analýze a v případě nalezení bezpečnostních zranitelností obdržíte detailní report s jejich popisem a návrhy na opatření vedoucím k jejích odstranění. Model spolupráce je založen na tzv. Bug Bounty programu, což znamená, že nám naši partneři platí předem domluvenou částku pouze za nalezenou zranitelnost. Výše platby se odvíjí od závažnosti odhalené chyby.

Tato forma spolupráce je výhodná jak pro partnery, kterým HackingLab často zásadním způsobem pomůže zvýšit bezpečnost dodaných produktů, a navíc tím získají i náskok vůči konkurenci, tak i pro nás v podobě možnosti rozšířit si znalosti a dovednosti o nové produkty či technologie.

partners

Stanete se našimi partnery? Odpovězte si prosím na následující otázky

  • Kladete důraz na zabezpečení své společnosti a svých produktů?
  • Nechcete se stát obětí kybernetického útoku a tím i případně nechtěné mediální pozornosti?
  • Chcete podpořit komunitní projekt HackingLab?

Kontaktujte nás a poskytněte nám svůj produkt, systém či zařízení, a pokud budou bezpečné, nebudete za testování nic platit.